OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Νέου Διοικητή της ΑΕΝ Ασπροπύργου, στον Δήμαρχο της πόλης

Τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, ο νέος Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, Πλοίαρχος Λιμενικού Σώματος κ. Κωνσταντίνος Γιαλελής, με την ευκαιρία αναλήψεως των νέων καθηκόντων του.

Ο Διοικητής της ΑΕΝ, κ. Γιαλελής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την διαχρονική υποστήριξη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «όσοι υπηρετούμε στην ΑΕΝ νιώθουμε δημότες Ασπροπύργου». Στην συνέχεια συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την Ακαδημία και γενικά θέματα εκπαίδευσης, για τους νέους σπουδαστές της.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δεσμεύτηκε, για μια ακόμη φορά για την υποστήριξη, των αναγκών της Ακαδημίας, από τις δημοτικές υπηρεσίες, μιας και πρόκειται για μια συνεργασία που διαρκεί χρόνια, δίνοντας παράδειγμα του τρόπου που η τοπική αυτοδιοίκηση μαζί με τον θεσμό της πολιτείας προάγουν, καθεμία από την πλευρά της, την απρόσκοπτη εκπαίδευση των Νέων Εμποροπλοιάρχων της Πατρίδας. Των νέων στελεχών της ιστορικής, Ελληνικής ναυτοσύνης, που καλούνται να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Παγκόσμια Ναυτιλία.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου ευχήθηκε στον Νέο Διοικητή, «καλορίζικος» στα νέα του καθήκοντα, και καλή επιτυχία στο έργο του.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

otavoice

90η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – Γιορτή αντάξια της ιστορίας της!

otavoice

Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

otavoice

Δήμος Ιωαννιτών και ΔΟΜ υπέγραψαν Mνημόνιο Συνεργασίας για την ένταξη και την κοινωνική ενσωμάτωση

otavoice

Παρουσιάστηκε το Τ.Π.Σ. Χαλκιδέων και Ληλαντίων – Οι προτάσεις του δήμου

otavoice

Με επιτυχία η παράσταση “ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ” του Ευριππίδη στη Νέα Χαλκηδόνα

otavoice