OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αναβάλλεται η εκδήλωση του Δήμου 3Β, με την έκθεση φωτογραφίας #KARDIOWAY

Η έκθεση φωτογραφίας με την #KARDIOWAY που είχε προγραμματιστεί από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου, στην Πνευματική Εστία του Δήμου Βούλας αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία σύντομα. 

Υπενθυμίζεται πως είχε προγραμματιστεί  μία ξεχωριστή εκδήλωση και παρουσίαση βιβλίου μαζί με τη διεξαγωγή διαγωνισμού φωτογραφίας.

Λίγα λόγια για την έκθεση

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του #KARDIOWAY! Είστε καλεσμένοι να συνειδητοποιήσετε μέσα από το εικονογραφημένο αυτό ταξίδι, ότι η αγάπη υπάρχει παντού και πάντα, μας κλείνει το μάτι καθημερινά και μας υπενθυμίζει να ακούμε την καρδιά μας.

Είναι ο έρωτας θέμα timing; Έχουν οι μπανάνες καρδιά; Μπορεί μια πατάτα να έχει συναισθήματα; Η αγάπη είναι παντού. Και καθημερινά. Το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες… Το ξέρουν μέχρι και τα πεσμένα σύκα, οι πατημένες τσίχλες, τα φύλλα, οι τοίχοι, τα σκουπίδια, τα σπασμένα φανάρια…

Η αγάπη είναι παντού. Μας κλείνει το μάτι και μας στέλνει σινιάλα καθημερινά υπενθυμίζοντας την παρουσία της. Εσύ, τα βλέπεις ή σε έχει απορροφήσει η σύγχρονη ταχύτητα;

Η εικαστικός Ασπασία Μουριάδου τα βλέπει και εδώ και 4 χρόνια τα φωτογραφίζει. Μέχρι σήμερα έχει φωτογραφίσει περισσότερες από 500 καρδιές. Στη σπανακόπιτα, στο ταβάνι, στα ταξίδια της, στον δρόμο της. Στις λακκούβες, στα φύλλα… Παντού και καθημερινά!

Κάποιες από αυτές έγιναν μια υπέροχη και πολύ επιτυχημένη έκθεση στο Μετρό του Συντάγματος και της Ακρόπολης, ενώ κάποιες άλλες δημιούργησαν ένα art book, ντυμένες με τα κείμενα της δημοσιογράφου Ξένιας Ιωάννου.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Γ. Μαχειμάρης: “Δεν μπορούν διοικούν από το Κολωνάκι την Κέρκυρα”.

otavoice

Η υπόσχεση του δημάρχου Εορδαίας στην άτυχη καθηγήτρια: «Όλα θα γίνουν όπως τα ήθελες»

otavoice

Δ. Πειραιά: Εκατοντάδες παιδιά κατέκλυσαν την πλατεία Κοραή στην 4η Γιορτή Ανακύκλωσης

otavoice

Στο Νοσοκομείο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων λόγω αδιαθεσίας

otavoice

«Η σημασία της Κλιματικής Ουδετερότητας για τους Δήμους της χώρας», της Νάντιας Δημητρίου

otavoice

Χάρης Δούκας: «Θέλω ένα συμμετοχικό μοντέλο ηγεσίας»

otavoice