OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ωρωπού: Κορυφαίοι Κινέζοι επιστήμονες βρέθηκαν στις Αφίδνες

Αντιπροσωπεία διακεκριμένων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Ανχούι της Κίνας επισκέφθηκαν τις Αφίδνες του Δήμου Ωρωπού μετά από πρόσκληση του γνωστού γυναικολόγου Κωνσταντίνου Πάντου, αντιπρόεδρου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών με παγκόσμια εμπειρία στον τομέα της Αναπαραγωγής.

Παραχωρήθηκε δείπνο εργασίας στο «Λακκαγκίνι» παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη και εκλεκτών προσκεκλημένων από τον ιατρικό χώρο.

Η επίσκεψη της Κινέζικης αντιπροσωπείας εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας της πρωτοποριακής κλινικής Genesis, του Κωνσταντίνου Πάντου, με το κινέζικο πανεπιστήμιο του Ανχούι, για θέματα που αφορούν την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η αντιπροσωπεία των Κινέζων επιστημόνων έμεινε εντυπωσιασμένη από τον τόπο και τη φιλοξενία και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους των αρμοδίων υπουργείων με αντικείμενο την ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων αλλά και του ενδεχομένου επενδύσεων στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τον ιατρικό τομέα που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Απ. Τζιτζικώστας στο Thessaloniki Metropolitan Summit: «Έχει αξία να μιλήσουμε ξανά για τη συνοχή»

otavoice

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας ο Δήμος Νέας Προποντίδας

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα

otavoice

Συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι που οργανώνει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

otavoice

Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλέπας

otavoice

Δ ΒΒΒ – Αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες: “Η Μικρά Ασία της καρδιάς μας”

otavoice