OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Μπέλτσος: “Γυναίκες και νεολαία στην πρώτη γραμμή! Κοσμοσυρροή στις θεματικές βραδιές”

Πλήθος γυναικών και νέων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής παράταξης ΔΕΚΑ και του υποψηφίου δημάρχου Πύργου, Διονύση Μπέλτσου.  Το αδιαχώρητο στις βραδιές αφιέρωμα στις γυναίκες και στη νεολαία του Πύργου. 

Καθημερινά γιγαντώνεται το κύμα της αποδοχής του υποψηφίου Δημάρχου Πύργου Διονύση Μπέλτσου και της παράταξης “ΔΕΚΑ”. Τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στις καθημερινές επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες του δήμου, στην αγορά και τις υπηρεσίες του Πύργου, ο Διονύσης Μπέλτσος και οι υποψήφιοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, βρέθηκαν κοντά στους νέους και τις γυναίκες της πόλης.
Η πρώτη βραδιά ήταν στο χώρο του Sky Bar Sherlock στην κεντρική πλατεία, όπου ο Διονύσης Μπέλτσος υποδέχθηκε νέους και νέες μαζί με τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του συνδυασμού.
Η αγωνία της νεολαίας για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή, με συνθήκες που θα τους κρατήσουν στον τόπο και δεν θα τους διώξουν μακριά σε αναζήτησή μιας καλύτερης ζωής, ήταν διάχυτη στις συζητήσεις.
Νέοι και νέες μετέφεραν στον Διονύση Μπέλτσο τους προβληματισμούς τους και ζήτησαν από τον αυριανό δήμαρχο Πύργου, να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα δώσουν διεξόδους και θα τους κρατήσουν στον τόπο μας.
Τη δεύτερη βραδιά στο Vandal All Day Cafe Bar στην κεντρική πλατεία, ο Διονύσης Μπέλτσος έτυχε θερμής υποδοχής από τις γυναίκες της πόλης, που θέλησαν να εκφράσουν την στήριξή τους στο πρόσωπό του, ζητώντας ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο για να διοικήσει το δήμο.
Τον Διονύση Μπέλτσο προλόγισαν η ψυχολόγος-ειδική παιδαγωγός Άση Μαντζάκουρα και ο ιατρός και υποψήφιος του συνδυασμού Γιάννης Κουτσαντωνάκης, ενώ παρέμβαση για την εικόνα του δήμου, έκανε στο τέλος και η δημοσιογράφος και ενεργή πολίτης, Αργυρώ Βαζά.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice