OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιόρτασε ο Δήμος Διονύσου την εθνική επέτειο

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιόρτασε και φέτος ο Δήμος Διονύσου την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρόντος του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, Νομικών Προσώπων, φορέων, καθώς και χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε και στις 7 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, με σημαιοστολισμούς, δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις από τα περήφανα νιάτα του Δήμου μας.

Στον Άγιο Στέφανο, ανήμερα του εορτασμού, οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής ξεκίνησαν με τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου & Αγίου Στεφάνου, χοροστατούντος του εφημερίου π. Χρυσοβαλάντη. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής, πολιτικών κομμάτων, δημοτικών Παρατάξεων, Αρχών, φορέων και συλλόγων καθώς και μαθητών σχολείων, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, καθώς και Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας. Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Σύμβουλος κ.Γεωργία Βλάχου ενώ παρέστησαν ο Διοικητής της 651 ΑΒΥΠ Συνταγματάρχης κ.Παναγιώτης Γκιώνης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου κ.Νικόλαος Νούσας κ.α.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, και την κεντρική μαθητική παρέλαση, με τελετάρχη τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρη Μπαμπανίκα. Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Διονύσου.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice