OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΣΠΑΠ: Στην πίτα των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης ο Β.Σιώμος

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος παρευρέθηκε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2024 των Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Ενότητας Πεντέλης.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν η Δήμαρχος Πεντέλης Αναστασία Κοσμοπούλου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πεντέλης Ιωάννη Ζούνη. Παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πεντέλης, ο Πρόεδρος των εθελοντών Σταύρος Λεμπετζόγλου, αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές του Δήμου Πεντέλης.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους αιρετούς, εθελοντές και πολίτες, «το 2024 να είναι για όλους μια Χρονιά, με υγεία, δύναμη, συνεργασία και ευτυχία, για αυτούς και τις οικογένειες τους και τόνισε ότι η Πολιτική Προστασία δεν προσφέρεται ούτε για κομματικές αλλά ούτε και για δημοτικές αντιπαραθέσεις.

Για να υπάρχουν βέλτιστα αποτελέσματα χρειάζεται ενότητα και συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους. Επίσης δεσμεύτηκε να συνδράμει τον Δήμο Πεντέλης σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υπηρεσίες που θα εκτελέσουν ιδιώτες, στην περίπτωση που θα απαιτηθεί επιπλέον συνδρομή για την αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων.

Ενημέρωσε δε τους παρευρισκομένους ότι ήδη δόθηκαν για χρήση στο Δήμο Πεντέλης 15 φορητοί πομποδέκτες TETRA».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice