OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

“Ενωμένη Αυτοδιοίκηση”- Σπύρος Κωνσταντάρας για την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας

Μήνας εκλογικός ο Φεβρουάριος για την τοπική αυτοδιοίκηση που καλείται σε μια κρίσιμη περίοδο με πολλά ανοιχτά θέματα να εκλέξει τα θεσμικά όργανα αρχικά στις ΠΕΔ και μετέπειτα στην  ΚΕΔΕ. Για την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας,  καταθέτει την δική του θεσμική πρόταση και καλεί τα αυτοδιοικητικά στελέχη από τις τρείς περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας να την πλαισιώσουν.

Αναλυτικά αναφέρει:

Στις 13 Φεβρουαρίου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στη Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας. Με την παρότρυνση δημάρχων και δημοτικών συμβούλων από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και με την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μου ως μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ διαμορφώνουμε ένα ψηφοδέλτιο που θα εκφράσει μια νέα θεσμική παρέμβαση στα θέματα της Αυτοδιοίκησης που απασχολούν τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια της Δυτικής Ελλάδος.

Ο συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» θα στεγάσει όλους εκείνους τους αυτοδιοικητικούς που θα παλέψουν τα επόμενα χρόνια για μια Περιφερειακή Ένωση Δήμων που θα προχωρήσει μπροστά με σχέδιο, διεκδικήσεις και επιτυχίες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σπύρος Κωνσταντάρας
Δήμαρχος Θέρμου

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice