OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νέος Πρόεδρος στον ΦΟΔΣΑ Ηπείρου ο δήμαρχος Πρέβεζας Ν. Γεωργάκος

Νέος Πρόεδρος στον Φ0ΔΣΑ Ηπείρου εκλέχθηκε στις χθεσινές αρχαιρεσίες ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος. 

Από τα 29 μέλη που συμμετείχαν, ο κ. Γεωργάκος πήρε 22 ψήφους έναντι 6 ψήφων που έλαβε ο δήμαρχος Ζηρού κ. Γιώργος  Ζυγούρης.

Για τη θέση του αντιπροέδρου υπερίσχυσε η Τατιάνα Καλογιάννη που πήρε 16 ψήφους, έναντι του Μάκη Χρυσοστόμου που έλαβε11 ψήφους, ενώ βρέθηκαν δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή αναδείχθηκαν οι Νίκος Βαίτσης, Αναστάσιος Ζαφείρης, Ιωάννης Τσώλης, Μιχάλης Πλιάκος και Λάμπρος Καρατζάς ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι η Ηλιάνα Σπανοπούλου.

Ο κ. Γεωργάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Από σήμερα και μετά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, μεταξύ δημάρχων και αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης Α βαθμού της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου εκλέχθηκα με τη συντριπτική πλειοψηφία Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου ξεκινά μια νέα σημαντική αποστολή ευθύνης και έργου. Ευχαριστώ θερμά τους 22 στους 29 συναδέλφους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ως πλέον έμπειρο Δήμαρχο και πολιτικό μηχανικό, στη θέση του Προέδρου για τη σημαντική αποστολή της διαχείρισης απορριμμάτων της Ηπείρου. Μία θητεία απαιτητική και κομβικής σημασίας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για την οποία δεσμεύομαι ότι θα φέρω εις πέρας με πολύ εργασία και με τη συνεργασία και την αξιοποίηση κάθε εργαλείου και κάθε καλής πρακτικής. Σας ευχαριστώ ξεκινάμε στην υπηρεσία του περιβάλλοντος και όλων των Ηπειρωτών.”

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice