OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο ΣΠΑΠ υλοποιεί πρόγραμμα προληπτικών εργασιών κοπής ξερών χόρτων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) έχει εκπονήσει και υλοποιεί πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων σε αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων – Μελών του, με σκοπό τη μείωση της πιθανότητας να εξελιχθεί σε επικόρυφη μια πυρκαγιά αλλά και τη μείωση της ταχύτητας μετάδοσης και εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Οι κοπές ξερών χόρτων πραγματοποιούνται από συνεργεία του ΣΠΑΠ, με τους νέους εργαζομένους του Συνδέσμου και την εβδομάδα που διανύουμε τα συνεργεία πραγματοποιούν αποψιλώσεις στην Νταού Πεντέλης.

Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν σε όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΠ, με συνεργεία του ΣΠΑΠ, που θα τους διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Τα συνεργεία του ΣΠΑΠ, καθαρίζουν και αποψιλώνουν τα σημεία που τους υποδεικνύονται από αιρετούς και στελέχη των Δήμων – Μελών, με στόχο τον καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων επικίνδυνων περιοχών.

Ο ΣΠΑΠ επιστρατεύει κάθε διαθέσιμο μηχάνημα και μέσο, προκειμένου να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας σε όσο το δυνατόν περισσότερες αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων – Μελών».

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Τουρνουά beach volley σε συνεργασία με την Παναχαϊκή και το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

otavoice

Στ.Αγγελούδης: Υπηρετούμε τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης με βάση το “flyover”

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Χρηματοδότηση 120.000 ευρώ για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Υλοποιήθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Ανάπλαση πλατείας Ευαγγελιστρίας και κοινοχρήστων χώρων Τυλίσου

otavoice

Συνεργασία μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Δήμου Κλουζ της Ρουμανίας

otavoice