OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Δ.Μ: Συνάντηση για αποκατάσταση κατολισθήσεων στον Δήμο Βελβεντού

Συνάντηση για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ- ΚΑΤΑΦΥΓΙ» πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον ανάδοχο του έργου ««ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα, του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου, του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το έργο προϋπολογισμού 800.000 €, περιλαμβάνει σταθεροποίηση των πρανών κατάντι της οδού, σε περιοχές όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις (οδός Βελβεντό- Κατάφύγι από τη θέση « Μπιτζινίσιος» προς τον οικισμό του Καταφυγίου), με κατασκευή διαφραγμάτων από μικροπασσάλους και συντήρηση της οδού Βελβεντού- Καταφυγίου με κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα και καθαρισμό τάφρων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τις Υπηρεσίες της και ο Δήμος Βελβεντού στόχο έχουν τη στενή παρακολούθηση του έργου, ώστε να δοθεί προς χρήση στους επισκέπτες του Καταφυγίου με ασφάλεια και καθ’ όλο το έτος.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice