OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στο δήμο Σαρωνικού

Με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας πολιτιστικής ατζέντας που φέρνει την τέχνη, τη διασκέδαση και τη χαρά της δημιουργίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, προσφέροντας σε δημότες και επισκέπτες μοναδικές στιγμές απόλαυσης δίνοντας ταυτόχρονα βήμα έκφρασης σε διαφορετικούς συλλόγους, καλλιτέχνες και ομάδες, ο δήμος Σαρωνικού παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2024.

Συναυλίες, μιούζικαλ, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις κάτω από το φως των αστεριών, παραδοσιακά πανηγύρια που θα ξεσηκώσουν τους πάντες σε γλέντια μέχρι πρωίας, τουριστικοί περίπατοι που θα καταλήγουν σε beach party, τουριστικό φεστιβάλ, διαγωνισμοί μαγειρικής, υπαίθριες εκθέσεις ιστορικών κλασσικών αυτοκινήτων αλλά και γιορτή σαρδέλας, ηπειρώτικο αντάμωμα και φεστιβάλ ανακύκλωσης είναι μόνο ορισμένα απ΄ όσα αξιοθαύμαστα θα συμβαίνουν στον Σαρωνικό μέχρι και τον Σεπτέμβριο!

Επιστέγασμα όλων αυτών θα αποτελέσει το 1ο τουριστικό Συνέδριο Δήμου Σαρωνικού το οποίο θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων επενδυτών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε ένα πρώτο βήμα καθιέρωσής του ως ρυθμιστικού παράγοντα της τουριστικής βιομηχανίας.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις αλλά και η συμμετοχή στους διαγωνισμούς και στα φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Το καλοκαιρινό παράθυρο του Σαρωνικού έχει θέα στη θάλασσα, στον πολιτισμό και στην τέχνη και έχει ήδη ανοίξει! Σας περιμένουμε όλους να μοιραστείτε τα χρώματα, να αφουγκραστείτε τους ήχους και να απολαύσετε με όλες τις αισθήσεις σας το μοναδικό πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου μας!

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

 

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης των ΚΕΠ στην Γορτυνία

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

otavoice

Ανακυκλώνεις και κερδίζεις στα 13 Πολυκέντρα του Δήμου Χαλκιδέων 

otavoice

Ο Χ. Μπονάνος στις εκδηλώσεις για την 80η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας

otavoice

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εβδομάδα πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

otavoice

Η Περιφέρεια Κρήτης στο Προεδρείο της CRPM

otavoice