OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

90η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – Γιορτή αντάξια της ιστορίας της!

Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας γιόρτασε τα 90 της χρόνια με μια γιορτή αντάξια της ιστορίας της, το βράδυ του Σαββάτου. Στο κατάμεστο από κόσμο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας δεκάδες άλογα, αναβάτες και αμαζόνες πρόσφεραν ένα μοναδικό υπερθέαμα και μάγεψαν το κοινό, εκτελώντας ασκήσεις δεξιοτεχνίας μοναδικής αρμονίας.

Η 90η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιου, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Νίκος Κοροβέσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομάτης, και φυσικά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.

Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ευχαρίστησε για την αρωγή τους στην διοργάνωση την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερεριάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεφερειάρχη Πολιτισμού Παναγιώτη Μπράμο, καθώς και την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της ΠΕΔ Θεόδωρος Καμπέρος βραβεύτηκε για την προσφορά του στην Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας. Επίσης, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την συνεργασία και την προσφορά τους στην διοργάνωση τον Όμιλο Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος» και τον Ιππικό Σύλλογο Ανδραβίδας «Κένταυροι».

Το πρωί της Κυριακής απονεμήθηκαν τα βραβεία και τα έπαθλα στους συμμετέχοντες.

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

otavoice

Δήμος Ιωαννιτών και ΔΟΜ υπέγραψαν Mνημόνιο Συνεργασίας για την ένταξη και την κοινωνική ενσωμάτωση

otavoice

Παρουσιάστηκε το Τ.Π.Σ. Χαλκιδέων και Ληλαντίων – Οι προτάσεις του δήμου

otavoice

Με επιτυχία η παράσταση “ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ” του Ευριππίδη στη Νέα Χαλκηδόνα

otavoice

11 η Γιορτή Τσικουδιάς στο Ωραιόκαστρο με χορούς και κρητικά εδέσματα

otavoice

Στον αδελφοποιημένο Δήμο Γεροσκήπου της Κύπρου ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

otavoice