OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

– Ασφυκτικά γεμάτη η πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ηρώων, η εκδήλωση του συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού “Η Γρίζα” για τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Μαρίνης καλωσορίζοντας τον κόσμο που είχε κατακλύσει την πλατεία αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως “ ο σύλλογός μας συμμετέχει ενεργά σε κάθε τι που αποσκοπεί στην διατήρηση της παράδοσής μας και για αυτό πριν από λίγες μέρες συμμετείχαμε στο φεστιβάλ Ελαφονήσου “Παυλοπέτρια” και δεν σταματάμε εδώ, έχουμε συνέχεια και θα είναι μεγάλη” είπε καταχειροκροτούμενος.

Ο πρόεδρος της Γρίζας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη στήριξή τους αλλά και το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού Γιώργο Μαυροειδή για την οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη τον πρόεδρο της Γρίζας και τους συνεργάτες του για τις δράσεις του συλλόγου. “Η καρδιά του Αρβανίτικου πολιτισμού χτυπά απόψε εδώ στο κέντρο των Άνω Λιοσίων στη Φυλή” είπε ο Χρήστος Παππούς και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν και καλή διασκέδαση.

Ο Δήμαρχος Φυλής ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κόσμο για την αγάπη του και κατέληξε “Προχωράμε γερά, με χαρά, με αισιοδοξία και με ελπίδα γιατί ο Δήμος Φυλής πρέπει να πάρει τη θέση που του αξίζει”.

Αμέσως μετά ο Χρήστος Παππούς απένειμε τιμητική πλακέτα στον Παραδοσιακό Λαογραφικό σύλλογο Καματερού ¨Το Γιορντάνι” και την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου, τα χορευτικά των οποίων είχαν προσκληθεί από τη Γρίζα για να χορέψουν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και ευχήθηκαν στον κόσμο ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας και ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος ενώ παρέστησαν Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δημάρχου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Μουσικά η βραδιά ξεκίνησε με τα χορευτικά των τριών συλλόγων, που συνοδεία του Σπύρου Μπρέμπου και της ορχήστρας του, κατέπληξαν το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν και μεμονωμένα αλλά και όταν ανέβηκαν τα χορευτικά και των τριών συλλόγων στη πίστα προκειμένου να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην εκδήλωση. Αμέσως μετά Σπύρος Μπρέμπος και Ελένη Χρήστου με το πρόγραμμά τους ξεσήκωσαν τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice