OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Μοσχάτου-Ταύρου: Ξεκινούν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα

Ξεκινούν τον Οκτώβρη τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στην Αγγλική Γλώσσα για τα οποία είχε ενημερώσει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τους πολίτες του.

Τα μαθήματα προσφέρονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου κοινωνικής προσφοράς προς τις οικογένειες και τους πολίτες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα, ανάλογα τη ζήτηση που θα υπάρξει.

Έχοντας ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους συμπολίτες μας, ενημερώνουμε εκ νέου ότι τα μαθήματα θα γίνονται στο κτίριο του π. Πνευματικού Κέντρου στο Μοσχάτο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 18, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος συμπολίτης μας, ο οποίος αδυνατεί να καλύψει το κόστος της ιδιωτικής εκπαίδευσης, να ενταχθεί σε αυτά τα μαθήματα, μπορεί να καλεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Μοσχάτο τις ώρες λειτουργίας της στο 210 9414314 ή να επικοινωνήσει μέσω email στο elenapan.sand@gmail.com .

Παρακαλούμε όσοι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα και δεν έχουν ενημερωθεί για τις ώρες διδασκαλίας, να επικοινωνήσουν, επίσης, με τη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη στο παραπάνω τηλέφωνο.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice