OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Π.Φαλήρου: Για 17η χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, και το Τμήμα Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, με χαρά ανακοινώνει ότι συνεχίζει για 17η χρονιά με επιτυχία, σε συνεργασία με την ψυχολόγο-συνθετική ψυχοθεραπεύτρια & τ. Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, κα. Ζάγκα Μαρία, καθώς και την κα. Ζάγκα Μαρίνα, δημοτική σύμβουλο, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και συνθετική ψυχοθεραπεύτρια-επόπτρια, δωρεάν πρόγραμμα δύο ομάδων Συμβουλευτικής Ψυχολογίας γυναικών & ανδρών για τη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο της οικογένειας και της εργασίας.

Στις ομάδες αυτές θα συζητήσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα ενθαρρύνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους.

Θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες βοηθούν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της θετικής συμβολής και σύνδεσης, με στόχο την ενδυνάμωση της ψυχικής ανθεκτικότητας σε όλες μας τις σχέσεις.

Οι ομάδες απευθύνονται σε όλες στις γυναίκες και άνδρες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελάτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία με την κα. Ζάγκα Μαρία, Διπλωματούχο Συνθετικής και Συμβουλευτικής & European Certificate of Psychotherapy & Bachelor of Arts in Integrative Counseling από το Middlesex University London U.K. Οι ομάδες θα λειτουργούν στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιθέας (Ηχούς 26 & Ζησιμοπούλου) για μία φορά κάθε μήνα και κατά τις ώρες 19:00-21:00, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ημερομηνία λήξης τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζάγκα Μαρία : 210 94 26 694 – 6957 087 951 – Πολιτιστικό Κέντρο: 216 00 49 580

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Π. Μπίλλια στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice

Δωρεάν κτηνιατρικές υπηρεσίες για ευπαθείς ομάδες από το Δήμο Εορδαίας

otavoice

Κονδύλι 11,5 εκατ. για τα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

otavoice

Δ.Πτωχός: «Αύξηση ορίου πληρωμών, ένα κρίσιμο εργαλείο για τις Περιφέρειες και τους Δήμους»

otavoice

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δ. Πλατανιά

otavoice

ΚΕΔΕ: Στο Ναύπλιο η δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου στις 2/10

otavoice