OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εντατικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων από την Αντιπεριφέρεια Θεσ/νίκης

Παραδόθηκε σε κυκλοφορία από την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, μετά από εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης, ο δρόμος που συνδέει τον οικισμό της Επανομής (έξοδος οικισμού) με την παραλία της Επανομής και διέρχεται μπροστά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

Κατά το χτεσινό, τελευταίο στάδιο των εργασιών διαγράμμισης της οδού, επί τόπου βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας. Όπως ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους μηχανικούς της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, αφού έγινε καθαρισμός της παρόδιας βλάστησης και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά εκτεταμένες διαβρώσεις του ασφαλτικού τάπητα, ασφαλτοστρώθηκε η οδός σε όλο το μήκος της (3 χιλιόμετρα) έως την παραλία της Επανομής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τους επιβλέποντες μηχανικούς για την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, προκειμένου πέραν όλων των άλλων να μην υπάρχει όχληση των μαθητών και των εκπαιδευτικών, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο μεταξύ, ολοκληρώνονται τις αμέσως επόμενες μέρες και οι εργασίες στο οδικό δίκτυο από την έξοδο του Πλαγιαρίου (Δήμος Θέρμης) έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό προς Ν. Μηχανιώνα (Δ. Θερμαϊκού), που αφορούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

«Είναι ένα ακόμη επικίνδυνο σημείο, στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, με πολλές στροφές και μεγάλες φθορές στο οδόστρωμα, στο οποίο επεμβαίνουμε, αποκαθιστώντας αποτελεσματικά τα επίπεδα ασφάλειας των οδηγών και την άνετη κυκλοφορία», επισημαίνει ο κ. Γιουτίκας.

Το επόμενο διάστημα, ανάλογες παρεμβάσεις είναι προγραμματισμένες στην επαρχιακή οδό «Θεσσαλονίκης – Τριλόφου και έως τα όρια του νομού.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Στήριξη σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς-Τα παιδιά είναι το μέλλον»

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Ενημέρωση Σακκά για τον αντιπλημμυρικό αγωγό της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

otavoice

Δ.Θάσου: Πρόσληψη εργατών, πολιτών τρίτων χωρών, με τη διαδικασία της μετάκλησης

otavoice