OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εντυπωσίασε το κοινό του Ωραιοκάστρου η παράσταση «Για όλα φταίει η Γκόλφω»

Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση» ανέβασε ψηλά τον πήχη για τα θεατρικά δρώμενα στο Δήμο Ωραιοκάστρου, παρουσιάζοντας σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εν Δράσει» την μαύρη κωμωδία «Για όλα φταίει η Γκόλφω» της Βίκυς Γρηγοριάδου και της Μαρίας Συμαλίδου, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Γρηγοριάδου.

Η παράσταση παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα «Νέλλυ Δελή» στο Δημοτικό Κτίριο «Παύλος Μελάς».

«Ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει να παρουσιάσει σπουδαίο έργο στα θεατρικά δρώμενα του τόπου. Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων ΔιάΔραση παρουσιάζουν απόψε με μοναδικές ερμηνείες μια παράσταση που μας ωθεί να αναλογιστούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους συνανθρώπους μας», ανέφερε η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου.

«Ως διοίκηση είμαστε κοντά στους ανθρώπους που με αγάπη και μεράκι ασχολούνται με το θέατρο και σχεδιάζουμε να το αναπτύξουμε και να το αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο στον τόπο μας», πρόσθεσε και μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Εν Δράσει», Νίκος Πασσιάς, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παρουσιάζουν οι τοπικές θεατρικές ομάδες και στη σημασία της ανάδειξής του ευρύτερα στο κοινό.

Η σκηνοθέτης, Βίκυ Γρηγοριάδου, μίλησε για το έργο «Για όλα φταίει η Γκόλφω», λέγοντας ότι μας βοηθά να κατανοήσουμε με ποιο τρόπο μπορούμε διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ μας να συγχρωτιστούμε και να συμπορευτούμε όλοι μαζί. Για αυτό υπάρχει μια πολύ παλιά η συνταγή και είναι η αγάπη!

Στην παράσταση έπαιξαν οι: Αποστολίδου Κωνσταντίνα, Γραμματικοπούλου Ελένη, Γρηγορίου Κατερίνα, Ζδρώζη Παναγιώτα, Καϊσίδης Γιάννης, Καντή Αναστασία, Κουτσουμπάκη Δόμνα, Μπακαλούδη Ευαγγελία, Μπογδάνης Χρήστος, Ναϊσίδης Μάκης, Πετροπούλου Αγγελική, Ταρτσόγλου Ελένη, Φρονίμου Κατερίνα, Χατζηνικολάου Καλλιόπη.

Σκηνικά: Ντάφλος Γιώργος / Κοστούμια: Καντή Αναστασία / Μουσική: Ντάφλος Αλέξανδρος / Χορογραφία: Στεφανία Σαλβάνου / Αφίσα, φώτα: Πασσιάς Νίκος / Παραγωγή: Εν δράσει.

Σχετικά Άρθρα

Γ. Μυλωνάκης: «Δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ασφάλεια των παιδιών»

otavoice

Η Π.Ν.Α στηρίζει και φέτος το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Πολυφωνίας

otavoice

Α. Φίλιας: «Οι δικαιούχοι να μην αποκλειστούν από τις πληρωμές»

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Στόχος η τόνωση τοπικών οικονομιών και ειδικά των μικρότερων»

otavoice

Προκήρυξη Εξετάσεων για τη λήψη Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

otavoice

Τριήμερες εκδηλώσεις στα Τρίκαλα «αγκάλιασαν» τα ΑμεΑ

otavoice