OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επιστρέφει το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Παιχνιδιού στον Δ. Ηρακλείου Αττικής

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Παιχνιδιού επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία της πόλης δίνουν ραντεβού την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στην αυλή του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής (Πεύκων 110) για να αναβιώσουν παραδοσιακά παιχνίδια της γειτονιάς, της αλάνας, της παρέας.

Τα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν φέτος έρχονται από όλο τον κόσμο. Κάθε σχολείο που συμμετέχει έχει επιλέξει από μία χώρα, τα παιδιά του οποίου θα παίξουν το δημοφιλέστερο ομαδικό παιχνίδι της.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους που συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ. Όπως πάντα στόχος μας είναι να προάγουμε το ομαδικό παιχνίδι, την παρέα και, κυρίως, την συνεργασία ανάμεσα στους μικρούς μας φίλους. Σε μια εποχή που η παιδική αθωότητα κινδυνεύει να χαθεί, είναι σημαντικό να αναζητήσουμε λύση στις ρίζες μας, στην εποχή που παίζαμε αγαπημένοι στην γειτονιά. Ας γίνουμε, λοιπόν, όλοι παιδιά», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά Άρθρα

Δυναμική παρουσία της Bloukos Γενική Απολυμαντική στην Kavala Expo 2024!

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Ανακαλύψτε την Αθήνα με δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία

otavoice

Ημερίδα για την Κυκλική Οικονομία στην Καλαμάτα 21-23/10

otavoice

Δ. Βριλησσίων: «Πράσινο φως» για τη δενδροφύτευση της νησίδας στη Λ. Πεντέλης

otavoice

Πρόγραμμα Εορτασμού 15ης Οκτωβρίου, Ελευθέρια Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό

otavoice

Δ. Πύργου: Διοργανώνει Τουρνουά μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο Αγ. Βαρβάρας

otavoice