OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εξηγήσεις ζητά ο δήμαρχος Γ. Τομπούλογλου από εταιρία για τη συντήρηση φωτιστικών LED

Με επιστολή που απέστειλε στις 11 Σεπτεμβρίου στην αρμόδια εταιρεία DASTERI SYSTEMS S.A., ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τη συντήρηση των φωτιστικών LED σε όλη την πόλη.

Ειδικότερα , ο κ. Δήμαρχος, ζήτησε από την εταιρεία να τον ενημερώσει για τα ακόλουθα:

Εάν τοποθετήθηκαν νέοι λαμπτήρες LED (φωτιστικά) σε στύλους που έχρηζαν αντικατάστασης ή αποκαταστάσεων λόγω φθορών ή ζητημάτων στατικότητας, με αναλυτική αναφορά της εταιρείας για το ποια είναι τα ακριβή σημεία που παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα.

Εφ’ όσον παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα, εάν η εταιρεία έκανε αναφορά στη δημοτική Αρχή και με ποιον τρόπο (προφορικά ή εγγράφως).

Εάν παρατηρήθηκε ότι υπήρχαν στύλοι που έχρηζαν αντικατάστασης ή αποκατάστασης, από ποιον δόθηκε η άδεια τοποθέτησης λαμπτήρα ή φωτιστικού σώματος σε στύλο που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Η απάντηση της εταιρείας ήταν ότι «τα φωτιστικά LED εγκαταστάθηκαν σε πλήρη λειτουργία από το αρμόδιο συνεργείο μας, σε θέσεις τις οποίες μας υπέδειξε η Αναθέτουσα Αρχή» σύμφωνα με τη σύμβαση, ενώ προσθέτει ότι «τηρήθηκαν όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές και δεν εντοπίστηκαν ιστοί οι οποίοι έχρηζαν αντικατάστασης λόγω φθοράς ή στατικότητας».

Η δημοτική Αρχή θεωρεί ότι η επιστολή της εταιρείας είναι γενικόλογη και σε κάθε περίπτωση δεν απαντά με στοιχεία στις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που υπέβαλε ο κ. Δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice