OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γ. Αλεξόπουλος: «Στήριξη σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς-Τα παιδιά είναι το μέλλον»

Τη δεύτερη ημέρα των κινητοποιήσεων ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μαζί με γονείς, μαθητές και καθηγητές κατάφεραν με επιχειρήματα να πείσουν για το δίκαιο αίτημα της μη κατάργησης Σχολικών Τμημάτων της Γ’ Λυκείου Λουσικών και Ριόλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξόπουλος έλαβε την διαβεβαίωση από θεσμικό παράγοντα, τηλεφωνικά, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στην οποία βρέθηκε και σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος μαζί με τους Αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, Άγγελο Καραντζά και Γιώργο Βεσκούκη, ότι συνεχίζει κανονικά η λειτουργία των δύο τμημάτων.

“Η θετική αυτή εξέλιξη για τα σχολεία των Λουσικών και Ριόλου μας ικανοποιεί βαθύτατα διότι μια ολόκληρη κοινωνία είναι αναστατωμένη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους μαθητές, γονείς και καθηγητές για τον αγώνα που δώσαμε μαζί και καταφέραμε να πείσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για το δίκαιο αίτημά μας”, τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να επενδύσουμε σε υποδομές και εκπαιδευτικούς στηρίζοντας τα Σχολεία μας και όχι να τα υποβαθμίζουμε, διότι το μέλλον είναι τα παιδιά μας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Κ. Πελετίδης υποδέχτηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Π. Χιώνη

otavoice

Δωρεά του Metropolitan General σε 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

otavoice

Διανομή σχολικών ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Χανίων

otavoice

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας δημιουργεί τμήμα Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Π.Δ.Ε: Μουσική εκδήλωση στις 20/9 στο Θεατράκι Μαρίνας

otavoice

Δ.Ασπροπύργου: Hμερίδα για τη νόσο Alzheimer στο Αγροκήπιο

otavoice