OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η Χ. Αράπογλου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Καλαμαριάς τον Π. Γερουλάνο

Στο γραφείο της στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς υποδέχθηκε η Χρύσα Αράπογλου το πρωί της Δευτέρας τον βουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλο Γερουλάνο.

Στη διάρκεια της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλαμαριάς, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη», η Δήμαρχος Καλαμαριάς μίλησε στον κ. Γερουλάνο για το μείζον ζήτημα της πόλης, το παραλιακό μέτωπο και τον αγώνα που δίνει η δημοτική αρχή για τη διάσωσή του και την αξιοποίησή του προς όφελος των πολιτών.

«Πρώτο μέλημά μας είναι να διασώσουμε την παραλιακή ζώνη για κοινό όφελος», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αράπογλου. Από την πλευρά του ο βουλευτής Α’ Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, συμφώνησε με την Δήμαρχο ότι είναι αδιανόητο ο Δήμος Καλαμαριάς να μην έχει ως περιουσία του τους δημόσιους χώρους που βρίσκονται στην επικράτειά του, επισημαίνοντας ότι αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη.

Η κ. Αράπογλου με τον κ. Γερουλάνο συζήτησαν και για τις εκλογές της Κυριακής, συμφώνησαν ότι το debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων και ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθη προάγοντας τον πολιτικό πολιτισμό ήταν προς όφελος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ η Δήμαρχος Καλαμαριάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην συνάδελφό της στα έδρανα της Βουλής.

Σχετικά Άρθρα

Π.Ι.Ν: Η Πλωτή Γέφυρα Λευκάδας είναι ιδιοκτησία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Φ. Ζαΐμη με τον Υφ. Προστασίας του Πολίτη, Α. Νικολακόπουλο

otavoice

Αύριο ξεκινά η υποβολή αιτήσεων ένταξης στις κοινωνικές δομές του Δ. Πετρούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κομοτηνής κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στα “ΔΕΗ BITE Awards 2024”

otavoice

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά 4-8 ετών στο Δ. Χαλανδρίου

otavoice

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το 7o Olympic Day Run Greece στην Θεσσαλονίκη

otavoice