OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στα παιδιά «έριξε» αυλαία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην πλατεία υδραγωγείου με την παράσταση «Πινόκιο» από το θέατρο μαριονέτας Γκότση. Οι περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα χάρισαν στιγμές χαράς και συγκίνησης σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι πρόσφεραν το πιο θερμό τους χειροκρότημα!

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης με τις εκδηλώσεις του βρέθηκε σε κάθε γειτονιά της πόλης μας δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να περάσουν όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης -Πεύκης Μάριος Ψυχάλης στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη της παράστασης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης από εδώ και πέρα θα είναι κάθε χρόνο αφιερωμένος στα παιδιά. Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις ήταν σημαντική και μας γεμίζει με χαρά. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη. Οι ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης δεν σταματούν, καθώς και ο Οκτώβριος περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα».

Σχετικά Άρθρα

Η Χ. Αράπογλου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Καλαμαριάς τον Π. Γερουλάνο

otavoice

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του έργου “Climaborough” στα Ιωάννινα

otavoice

Αλλαγή αναδόχου στις εργασίες απομάκρυνσης του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου

otavoice

«Έρχεται» το 4ο HEALTH RUN 2024 ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο

otavoice

Δ.Λαρισαίων: Δωρεάν Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά

otavoice

Πετυχημένο «τζάμπολ» στο 1ο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 του Δήμου Πετρούπολης

otavoice