OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε καθαρισμός σε παραλία του Ασπροπύργου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου εθελοντική δράση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και στην προσπάθεια του Δήμου για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Η δράση έγινε σε συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό WE4ALL, την εταιρία ΔΕΣΦΑ και με τη συμμετοχή εθελοντών από τους Συλλόγους Αία Παραλίας και Θρία.

Εθελοντές από τους δύο συλλόγους αλλά και άλλοι συνδημότες μας, συμμετείχαν στην προσπάθεια και συνέλεξαν σκουπίδια και άλλα αντικείμενα, κάνοντας την περιοχή της παραλίας καθαρότερη και ομορφότερη.

Το παρών στη δράση έδωσε ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου κ. Ιωάννης Ηλίας, ο οποίος αφού συνεχάρη τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους, τόνισε ότι η καθαριότητα στην πόλη είναι υπόθεση όλων και πως αυτό το μήνυμα πρέπει να φτάσει σε κάθε συμπολίτη. «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο. Καθαρότερο, ομορφότερο και περισσότερο ελκυστικό» σημείωσε. Τέλος ο Δήμαρχος Ασπρόπυργου κ. Ιωάννης Ηλίας ευχαρίστησε τον Οργανισμό WE4ALL καθώς και την εταιρία ΔΕΣΦΑ για τη συνεργασία και βέβαια τους Συλλόγους Αία Παραλίας και Θρία για την εθελοντική συμμετοχή.

Η δράση ολοκληρώθηκε με την πρόταση για οργάνωση νέας στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για μία καθαρότερη και ομορφότερη πόλη, με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου κ. Γιάννη Κατσαρό να την αποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά!

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Π. Μπίλλια στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice

Δωρεάν κτηνιατρικές υπηρεσίες για ευπαθείς ομάδες από το Δήμο Εορδαίας

otavoice

Κονδύλι 11,5 εκατ. για τα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

otavoice

Δ.Πτωχός: «Αύξηση ορίου πληρωμών, ένα κρίσιμο εργαλείο για τις Περιφέρειες και τους Δήμους»

otavoice

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δ. Πλατανιά

otavoice

ΚΕΔΕ: Στο Ναύπλιο η δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου στις 2/10

otavoice