OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πλήθος κόσμου στη συναυλία Βαρθακούρη – Βαρδή στο Μοσχάτο

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, η πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο «πλημμύρισε» από τον κόσμο που ήρθε να διασκεδάσει στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου με τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Γιάννη Βαρδή.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, προηγήθηκε τιμητική ονοματοδοσία από τον Δήμο στην οδό που βρίσκεται ανάμεσα στις οδούς Λαγκαδίων και Κανάρη στο Μοσχάτο, σε οδό «Αντώνη Βαρδή», μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Πρόκειται για ένα δρόμο στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στο σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Στη συναυλία που ακολούθησε στην πλατεία «Ταξιάρχη Παπαντώνη» οι δύο γνωστοί μουσικοσυνθέτες και τραγουδιστές, ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης, αλλά και τα ανίψια του Αντώνη Βαρδή, ο Άκης Δείξιμος και ο Κώστας Δόξας τίμησαν τον σπουδαίο τραγουδοποιό και τραγουδιστή με γνωστά τραγούδια του, ενώ οι εκατοντάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες της πόλης διασκέδασαν μέχρι αργά με το πρόγραμμα των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών. Στη συναυλία αλλά και νωρίτερα στην ονοματοδοσία της οδού «Αντώνη Βαρδή» παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Το Μοσχάτο, η περιοχή όπου έζησε ο σπουδαίος τραγουδοποιός και τραγουδιστής, ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής, τίμησε την μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. Μετά την τιμητική προσωνυμία οδού του Δήμου μας σε οδός «Αντώνη Βαρδή», χιλιάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη για να διασκεδάσουν με την μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον αείμνηστο καλλιτέχνη, αλλά και με τα τραγούδια των δύο καταξιωμένων δημιουργών και τραγουδιστών, του Γιάννη Βαρδή και του Χάρη Βαρθακούρη».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμαρχος Πύργου Σ. Καννής συμμετείχε στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ. Κοζάνης: Ίδρυση οικοτροφείου για άτομα με αυτισμό στην Κοινότητα Κοιλάδας

otavoice

Πρόσκληση του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Πύργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Ο Δ. Ν. Ιωνίας διοργάνωνει τον αγώνα «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»

otavoice

Βραδιά «αστροπαρατήρησης» το Σάββατο 5/9 στον Δ. Πλατανιά

otavoice