OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην κορυφή της Ευρώπης η Βριλησσιώτισσα Αλίνα Κουρούση

Το χρυσό μετάλλιο στους πανευρωπαϊκούς αγώνες ξιφασκίας U17 που πραγματοποιήθηκαν στην Τιφλίδα της Γεωργίας κατέκτησε η Βριλησσιώτισσα Αλίνα Κουρούση.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία σε διεθνές επίπεδο για την πρωταθλήτρια του Α.Ο. Απόλλωνα Βριλησσίων. Με τη βοήθεια του προπονητή της Γιάννη Νοταρά η Αλίνα Κουρούση κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και αποδεικνύει πως το μέλλον της ανήκει.

O Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Αλίνα Κουρούση για την εξαιρετική της επίδοση και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους πανευρωπαϊκούς αγώνες ξιφασκίας U17. H επιτυχία αυτή μας γεμίζει περηφάνια και είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς της Αλίνας Κουρούση, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Γιάννη Νοταρά. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλές άλλες στο μέλλον. Η σημαντική διάκριση που πέτυχε η Αλίνα Κουρούση αποτελεί επιστέγασμα μιας σταθερά ανοδικής και εντυπωσιακής αγωνιστικής διαδρομής τα τελευταία χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην οικογένειά της που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, όσο και στους ανθρώπους του Απόλλωνα Βριλησσίων για την ποιοτική δουλειά που κάνουν στα τμήματα ανάπτυξης».

Σχετικά Άρθρα

Στέλιος Αγγελούδης: Δημιουργούμε ένα πλέγμα προστασίας για τους συμπολίτες μας

otavoice

Γ. Μυλωνάκης: «Δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ασφάλεια των παιδιών»

otavoice

Η Π.Ν.Α στηρίζει και φέτος το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Πολυφωνίας

otavoice

Α. Φίλιας: «Οι δικαιούχοι να μην αποκλειστούν από τις πληρωμές»

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Στόχος η τόνωση τοπικών οικονομιών και ειδικά των μικρότερων»

otavoice

Προκήρυξη Εξετάσεων για τη λήψη Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

otavoice