OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα

Στο Δημαρχείο του Δήμου Τήνου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι συνάντηση του Δημάρχου Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντήρα, με τον βουλευτή Κυκλάδων, κ. Φίλιππο Φόρτωμα. 
Στη διάρκεια της συνάντησης που εξελίχθηκε σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας και του προγραμματισμού για τη βελτίωση των θεμάτων του νησιού.
Συζητήθηκαν τα ζητήματα της Διαδημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου – Ελαιοτριβείου Τήνου, τα θέματα των υποδομών του νησιού μας, με έμφαση το λιμάνι, την λειψυδρία και τις μονάδες επεξεργασίας λυμάτων. Επίσης συζητήθηκε το νέο ειδικό χωροταξικού πλαίσιο για τον τουρισμό, το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο Δήμου Τήνου καθώς επίσης και ζητήματα προώθησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάπτυξης του νησιού μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Ζαλώνης και κ. Ιωάννης Εξιλζές.
Ο Δήμαρχος Τήνου ευχαρίστησε τον Τηνιακό Βουλευτή για τη στενή συνεργασία και τη θετική του ανταπόκριση για θέματα που αφορούν την Τήνο και τις Κυκλάδες και δήλωσε « Η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη για την αναζήτηση κοινών λύσεων προκειμένου η Τήνος, ο τόπος μας, να διεκδικήσει όλα αυτά που του αξίζουν με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της»

Σχετικά Άρθρα

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice

Διήμερο τουρνουά βόλλεϊ υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς

otavoice

Δ. Πατρέων: Οι αγώνες μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών έχουν αποτελέσματα

otavoice