OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και Δήμος: «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Γέμισε παιδικά γέλια, χαρά και ελπίδα το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας με τη «Γιορτή για τα Παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια» που διοργάνωσε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδι, χορό και διασκέδαση για μικρά και μεγάλα παιδιά. Πολυάριθμες δημιουργικές δράσεις, διαδραστική αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια ελεύθερης έκφρασης, κηπουρική, μπάσκετ, hip hop και breakdance, στον όμορφο χώρο δίπλα από τη λίμνη του Άλσους μας.

Παράλληλα, διεξάγονταν δράσεις με θέμα την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό από το Κέντρο για τη Βία και τον εκφοβισμό – Bullying, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπήρχε bazaar με είδη του Οργανισμού όπως παιχνίδια, καλοκαιρινά είδη, κοσμήματα, καθώς και κουμπαράς με δυνατότητα ενίσχυσης των δράσεων.

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής, στο πλαίσιο της Δράσης Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που υλοποιεί ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2002, πραγματοποιούνταν δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές του Δήμου. Η Δράση διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την 1η ΥΠΕ, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και υλοποιήθηκε με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Κατά την έναρξη του τριημέρου, τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο καλωσόρισαν στο Άλσος μας, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης, Φιλοζωίας, Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και Αναπληρώτρια του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου, Ευτυχία Παπαλουκά, και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού – ψηφιοποίησης Υπηρεσιών του Δήμου και παρακολούθησης Υπηρεσιών Υγείας, Γιώργος Κελλίδης

Σχετικά Άρθρα

Στο ΣτΕ οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για το χωροταξικό των ΑΠΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στους Γάλλους και σε όλη την Ευρώπη …»

otavoice

Εθελοντική αιμοδοσία από το Δ. Ωραιοκάστρου την Κυριακή 22/9

otavoice

Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν τα Προγράμματα Δημιουργικής Μάθησης για όλες τις ηλικίες

otavoice

Δ. Φυλής: Με μεγάλη επιτυχία το Αρβανίτικο πανηγύρι της Γρίζας

otavoice

Μ. Ψυχάλης: «Στόχος μας ο Πολιτισμός να φτάσει σε κάθε γειτονιά»

otavoice