OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ντουντούκα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

10/10/2018-10/10/2024: Έξι χρόνια OTAVOICE με συνέπεια και εγκυρότητα

Σήμερα κλείνουμε έξι χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, έχοντας καταξιωθεί σαν ένα από τα πιο έγκυρα μέσα ενημέρωσης της χώρας, στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έξι χρόνια όπου 13 Περιφέριες και 332 Δήμοι απέκτησαν την δική τους φωνή, αλλά και οι πολίτες ένα μέσο ενημέρωσης που παρουσιάζει την πραγματική εικόνα, αναδεικνύει θέματα της καθημερινότητας, χωρίς σκοπιμότητες και παραπλανητικές ειδήσεις.

Έξι χρόνια με εκατοντάδες χιλιάδες δημοσιεύματα, αλλά και σημαντική παρουσία σε κορυφαίες εκδηλώσεις. Όμως το πιο σημαντικό είναι πως η καταξίωση ήρθε με τις δικές μας μικρές δυνάμεις, χωρίς χορηγούς και κρατικό χρήμα, αλλά με καθημερινό αγώνα με αξιοπρέπεια και καθαρότητα που έφερε την αναγνώριση μας από τον αυτοδιοικητικό κόσμο της χώρας μας.

Το OTAVOICE.GR άνοιξε το δρόμο να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στους πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, όχι μόνο για κακές ειδήσεις, αλλά για να ενημερωθούν οι πολίτες για την πραγματική εικόνα, για τα προβλήματα και τις παθογένειες που δημιουργεί το κεντρικό σύστημα εξουσίας που κρατά  υπό ομηρία την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση. Σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας. Από τον Έβρο μέχρι το Νότιο Αιγαίο, από την ακριτική Φλώρινα μέχρι την Κρήτη. Η δύναμη μας είστε εσείς, οι πολίτες.

Να ευχαριστήσω δημόσια  όσους είναι και ήταν μέλη της ομάδας, δημοσιογράφους και συνεργάτες, αφού  έβαλε ο καθένας το δικό του λιθαράκι για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο μας.

Μια και μοναδική υπόσχεση, απέναντι σας. Να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία απαρέγκλιτα και αδιαπραγμάτευτα.

Μπέλτσος Αθανάσιος 

Διευθυντής OTAVOICE.GR 

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΔΕ-Π. Τσακίρης: Ενισχύουμε τον Πολιτισμό, στηρίζουμε δράσεις για τη Νεολαία

otavoice

ΚΕΔΕ: Στο Ηράκλειο συνεχίστηκαν οι προσυνεδριακές συναντήσεις διαλόγου

otavoice

Δ. Θεσ/νίκης: Με πόρους του Πράσινου Ταμείου η πεζοδρόμηση της Αγ. Σοφίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Η διάκριση του Θ. Μουρλά πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους»

otavoice

Δ. Αθηναίων: Εγκαινιάζεται η «Διαδρομή Μνήμης 40-44» για τα θύματα του ναζισμού

otavoice

Συνάντηση Δικτύου Δήμων με Ποτάμια με Δ. Παπαστεργίου και «Πράσινο Ταμείο»

otavoice