OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γιορτή αφιερωμένη στα ζώα το Σάββατο 5/10 στον Δ. Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και καλεί μικρούς και μεγάλους φιλόζωους της πόλης στο Κτήμα Φιξ το Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 17.00 έως τις 21.00 για να γιορτάσουν μαζί. Το Γραφείο Αστικής Πανίδας του Δήμου έχει ετοιμάσει ένα γεμάτο απόγευμα με παρουσιάσεις, εργαστήρια, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Φυσικά μια ημέρα σαν και αυτή δεν μπορούσε να λείπει και η προώθηση της υιοθεσίας. Στο Κτήμα Φιξ θα φιλοξενηθούν τα ζωάκια που φροντίζει ο Δήμος μέσα από το πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων ζώων ώστε οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν και, γιατί όχι, να τα προσθέσουν στην οικογένειά τους.

«Άλλωστε από ένα ζωάκι μπορείς να πάρεις μόνο αγάπη. Όσοι από εμάς έχουμε την τύχη και την χαρά να έχουμε στο σπίτι κάποιο κατοικίδιο είδαμε την ζωή μας να αλλάζει προς το καλύτερο. Ως δημοτική αρχή μεριμνούμε για όλα τα αδέσποτα της πόλης μας, χρειαζόμαστε όμως την βοήθεια όλων σας προκειμένου να τους βρούμε ένα καινούργιο σπίτι. Σας περιμένουμε στο Κτήμα Φιξ», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά Άρθρα

ΚΕΔΕ: Ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο η δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση διαλόγου

otavoice

Δωρεάν μαθήματα Ξένων Γλωσσών από Εθελοντική Ομάδα του Δ. Ηλιούπολης

otavoice

Μ. Μποκέας: «Αν πρόκειται για δολιοφθορά μιλάμε για θρασύδειλη κι εγκληματική ενέργεια»

otavoice

Δ. Παιανίας: Ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας «Novoville»

otavoice

Ο Αν. Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος στο Ετήσιο Φόρουμ Κοινωνικής Καινοτομίας

otavoice

Δ. Δ. Αχαΐας: Παρουσίαση σεναρίων Χωρικής Ανάπτυξης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice