OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κηφισιάς: Ομιλία-συζήτηση για την Ψυχική Υγεία στον χώρο εργασίας

Ο Δήμος Κηφισιάς σας προσκαλεί στην ομιλία-συζήτηση με τίτλο «Ψυχική Υγεία στον χώρο εργασίας: Αυτά και αυτοί που δεν ακούγονται», που διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.ΨΥ.) και το Κοι.Σ.Π.Ε. «Ηλιοτρόπιο» στις 16 Οκτωβρίου 2024 (ώρες 11:00-13:00) στη Βίλα Δροσίνη, στην Κηφισιά (Διομήδους Κυριακού και Αγ. Θεοδώρων). Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Η ψυχική υγεία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την ευημερία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε σχέση με το άγχος της καθημερινότητας, τον κίνδυνο εξουθένωσης και την εξισορρόπηση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Θα παρουσιαστούν πρακτικές λύσεις που μπορούν να υιοθετηθούν από τις επιχειρήσεις για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προάγει την ευτυχία των εργαζόμενων.

Παράλληλα έμφαση θα δοθεί στη σημασία της προληπτικής προσέγγισης και της ανάπτυξης μιας κουλτούρας ανοιχτού διαλόγου, όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν άνετα να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αγγελική Σπανού. Συμμετέχουν η Αλεξάνδρα Κορωναίου, Ομότιμη Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η Ζέφη Δημαδάμα, π. Γ.Γ. Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Μαρίνα Νικολάου, Group Account Director της Gravity The Newtons, ο Μενέλαος Θεοδωρουλάκης, Επιστ. Υπεύθυνος Κέντρου Ψυχολογικής Στήριξης εργαζομένων ΠΕΨΑΕΕ και η Νάνσυ Κακάρογλου, Ψυχολόγος MSc, Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΕ: Η Αντιπεριφερειάρχης Δ.Υ. Άννας Μαστοράκου, απαντά στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας

otavoice

Στο Ξυλόκαστρο ο Δ. Πτωχός με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από την πυρκαγιά

otavoice

Δ. Σαρωνικού: Δράση εμβολιασμού στον καταυλισμό Ρομά

otavoice

Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας: «Αντίο φίλε! Το χαμόγελό σου θα μείνει χαραγμένο μέσα την καρδιά μου για πάντα»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: «Πάμε Όπερα;» από το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ

otavoice

Η ΚΕΔΕ στη Σύνοδο του CEMR για τη διαχείριση των υδάτων και την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση

otavoice