OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Με κατάνυξη η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Χοζοβιώτισσας

Με θρησκευτική κατάνυξη και με όλες τις τιμές υποδέχτηκε η πόλη μας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιώτισσας, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024.

Την Εικόνα μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, ενώ ακολούθησε Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Αμφιλοχίου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τελετή δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης η έλευση της Ιερής εικόνας της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας από την Αμοργό! Η ευλογία της να προστατεύει κάθε οικογένεια».

Στην τελετή παρέστησαν ακόμη ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, ο βουλευτής της ΝΔ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καιρίδης, οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Καλαμπαλίκης, Ιορδάνης Βογιατζόγλου και Χαράλαμπος Καρανάσος ο εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, κ. Αντώνης Κυρίκος και πλήθος πιστών.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αριστοτέλη: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για την επέκταση της Ιερισσού

otavoice

Π.Κ.Μ: Συμμετείχε στην 1η διαπεριφερειακή συνάντηση του έργου DeCo

otavoice

Σύσκεψη Φ. Ζαΐμη με τον Δήμο Πατρέων και το Δασαρχείο για το Γηροκομείο

otavoice

Ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την προαγωγή της ισότητας των φύλων

otavoice

«Street food αγάπη μου» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

otavoice