OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Προμηθεύει τα σχολεία με είδη καθαρισμού

Άρχισε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, η παράδοση ειδών καθαρισμού στα σχολεία της πόλης από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Πιο συγκεκριμένα η παράδοση των ειδών καθαρισμού άρχισε από το 2ο Δημοτικό Πεύκης και συνεχίστηκε στο 1ο Λύκειο Πεύκης, 2ο Λύκειο Πεύκης, 5ο Νηπιαγωγείο, στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης , 4ο Δημοτικό Πεύκης, στο Ειδικό Σχολείο κωφών και βαρηκόων και στο 3ο Νηπιαγωγείο Πεύκης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Καθημερινά φροντίζουμε ώστε να μη λείψει τίποτα από τα σχολεία μας. Με τις ενέργειές μας εξασφαλίζουμε να έχουμε καθαρά σχολεία για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Συνεχίζουμε χωρίς διακοπή να είμαστε δίπλα στα σχολεία της πόλης μας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης Χαράλαμπος Καρανάσος, ο οποίος επέβλεψε τη διανομή των ειδών καθαρισμού στα σχολεία τόνισε: «Ένα καθαρό σχολείο δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για τη μάθηση. Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ανταποκρίνεται και σε αυτόν τον τομέα προσφέροντας είδη καθαρισμού στα σχολεία της πόλης».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κατερίνης: Κοπή επικίνδυνων δέντρων στο Δημοτικό Πάρκο

otavoice

Π.Δ.Ε: Ο Θ. Βασιλόπουλος στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

otavoice

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη ΠΔΕ με την Αντιπρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Πρωτοφανείς εξελίξεις με παραιτήσεις Αντιδημάρχων και Δημ. Συμβούλων

otavoice

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις

otavoice

Π.Δ.Ε: Συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο Path4PDE

otavoice