OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης

Οι εργασίες για τη βελτίωση των αθλητικών δομών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Αυτή τη φορά εργασίες συντήρησης πραγματοποιεί συνεργείο του Δήμου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε ηλεκτροβάνα αυτόματου ποτίσματος, για τη φροντίδα των δέντρων που έχουν φυτευτεί πρόσφατα. Την ίδια στιγμή εργασίες όπως (στοκάρισμα, ξύσιμο και βάψιμο) πραγματοποιούνται στους εξωτερικούς τοίχους του Δημοτικού Γυμναστηρίου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε κάθε αθλητική δομή της πόλης μας. Οι εργαζόμενοι μας συντηρούν το προαύλιο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Πεύκης. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η ανάπλαση του προαυλίου με την φύτευση δέντρων, τον φωτισμό και με νέα παγκάκια! Ακόμη ήδη έχουμε αντικαταστήσει στα καλάθια με νέα σύγχρονα και ασφαλή στεφάνια και προστατευτικά αφρολέξ, όπως επίσης βάψαμε τις κερκίδες, τοποθετήσαμε κάμερες ασφαλείας με σκοπό την καταπολέμηση των φαινομένων βίας και βανδαλισμού».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης ο οποίος έχει την επίβλεψη των εργασιών τόνισε: «Το προσωπικό μας βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή και φροντίζει για τη συντήρηση αλλά και βελτίωση των δομών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Στο Δημοτικό Γυμναστήριο πραγματοποιούμε σειρά εργασιών έτσι ώστε να είναι πιο λειτουργικό για τους αθλητές και τους συλλόγους».

Σημειώνεται ότι τα χρώματα είναι χορηγία της Αθλητικής Ένωσης «Αθηνά» Μακγουφάνας 2004.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Φαρμάκης για την ενεργειακή στρατηγική της ΠΔΕ: «…διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο»

otavoice

Υπερψηφίστηκε το ν/σ του ΥΠΕΣ για τη βελτίωση της λειτουργίας των Δήμων και Περιφερειών

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Ομιλίες για την πρόληψη άνοιας και Αλτσχάιμερ

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση της Α. Μαστοράκου με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης

otavoice

Δ. Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

otavoice

Το Ελληνικό Αργυρούπολη συναντά την Αστάνα! Ιστορική συνεργασία για τον Ποντιακό Ελληνισμό

otavoice