OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Παιανίας: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες σχολικών μονάδων

Με 18 νέες οθόνες, 4 projectors και 2 υπολογιστές ενισχύθηκε ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Δήμου Παιανίας. Πρόκειται για δωρεά των εταιρειών «ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ» και «ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ATHENS» που ανταποκρίθηκαν σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα διατεθεί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Παιανίας καλύπτοντας κενά που υπήρχαν και αντικαθιστώντας παλαιό εξοπλισμό που δεν εξυπηρετούσε πλέον τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

«Η ανταπόκριση των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιρειών δείχνει την ευαισθησία τους και το πραγματικό ενδιαφέρον για την τοπική κοινότητα. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη στη μαθητική κοινότητα με την ελπίδα ότι θα βρεθούν και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

«Οι ανάγκες των σχολικών μας μονάδων είναι πολλές και πρακτικά αδύνατο να καλυφθούν από τον δημοτικό προϋπολογισμό. Η άμεση ανταπόκριση των ‘’ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ’’ και ‘’ΠΟΛΙΣ INCHCAPE ATHENS’’ μετά την επικοινωνία που είχαμε με την κα Τζίνα Ρουμπάκου, υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας, δείχνει ότι δεν είναι διόλου τυχαίο η ηγετική παρουσία και των δύο στην ελληνική αγορά» δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θανάσης Μιχαλόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Π.Ι.Ν: Στηρίζει τα μικρά νησιά μέσω του προγράμματος GReco Islands

otavoice

Π.Ι.Ν: Συμμετείχε στην 52η Γ.Σ. Ευρωπαϊκού Οργανισμού Παράκτιων Περιφερειών

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει ισχυρές Περιφέρειες»

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκπαιδευτική εκδρομή σε Ναύπλιο και Μυκήνες για το ΚΔΑΠΑμεΑ

otavoice

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: «Πάμε… Όπερα!!!» σε συνεργασία με την Π.Κ.Μ

otavoice

Δ. Θήρας: Καλύτερο από ποτέ επέστρεψε το Santorini Experience 2024

otavoice