OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Ανακοίνωση για εκμίσθωση ακινήτου

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών www.gspp.gr, η α.π. 33/09- 08-2024 ανακοίνωση του Κληροδοτήματος Δον Ιωάννη Στεφάνου, για εκμίσθωση ακινήτου επιφάνειας 180 τ.μ. που βρίσκεται στον α ́ όροφο κτιρίου επί της οδού Πρωτοπαπαδάκη 21 (είσοδος από Κλώνου και Κυπαρίσσου Στεφάνου) άνωθεν Ταχυδρομείου Σύρου (πρώην Δ/νση Δασών Ν. Κυκλάδων) στην Ερμούπολη της Σύρου.

Οι έγγραφες προσφορές των ενδιαφερομένων, θα γίνονται δεκτές από 09-10-2024 έως και 28-10-2024 ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρείες ταχυμεταφορών, προκειμένου να επαληθεύεται η εμπρόθεσμη ημερομηνία αποστολής, στα γραφεία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης/Αυτοτελές Τμήμα Επιχειρησιακού Προγραμματισμού & ΤΠΕ, Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Μιαούλη, Ερμούπολη-Σύρος, Τ.Κ. 84100 υπόψη κας Ε. Φρέρη (τηλ. 22813-61069 & e-mail: e.freri@syros-ermoupolis.gr).

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για την προσφορά του θα λαμβάνει βεβαίωση υποβολής προσφοράς. Μετά την παρέλευση των είκοσι (20) ημερών και στην περίπτωση που υποβληθούν προσφορές με το ίδιο τίμημα, το Δ.Σ. του Ιδρύματος θα καλέσει τους προσφέροντες το ίδιο τίμημα σε κοινή ακρόαση, ζητώντας τους να προσφέρουν μεγαλύτερο τίμημα.

Ως ελάχιστος όρος της προσφοράς ορίζεται τίμημα στο ποσό των χιλίων ευρώ (1.000,00€) μηνιαίως για τα δύο πρώτα χρόνια και από τον τρίτο χρόνο αναπροσαρμογή στο ποσό των χιλίων εξακοσίων ευρώ (1.600,00€) μηνιαίως, με διάρκεια εκμίσθωσης γιαδώδεκα (12) έτη.

Σχετικά Άρθρα

Στο Ξυλόκαστρο ο Δ. Πτωχός με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από την πυρκαγιά

otavoice

Δ. Σαρωνικού: Δράση εμβολιασμού στον καταυλισμό Ρομά

otavoice

Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας: «Αντίο φίλε! Το χαμόγελό σου θα μείνει χαραγμένο μέσα την καρδιά μου για πάντα»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: «Πάμε Όπερα;» από το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ

otavoice

Η ΚΕΔΕ στη Σύνοδο του CEMR για τη διαχείριση των υδάτων και την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Ομιλία-συζήτηση για την Ψυχική Υγεία στον χώρο εργασίας

otavoice