OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Κάλεσμα εθελοντών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης θα διοργανώσει και φέτος πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων, την έναρξη των οποίων θα σημάνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 29 Νοεμβρίου 2024 στην πλατεία Μιαούλη, με την παρουσία της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Με τίτλο “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ” ξεκινάει το φετινό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, εμπνέοντάς μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα, διοργάνωση και υλοποίηση.

Καλούμε τους δημότες που θα ήθελαν να γίνουν αρωγοί αυτής της προσπάθειας, να συμμετέχουν εθελοντικά στο Πρόγραμμα Χριστουγέννων και στο Σπίτι του Άι-Βασίλη. Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όποιον το αποφασίσει, καθώς θα βιώσει σε μέγιστο βαθμό το πνεύμα των Χριστουγέννων, και εμείς θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλ. 2281075943 & 2281075953 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή με email στη διεύθυνση politismos@syros-ermoupolis.gr.

Σχετικά Άρθρα

Συνεδρίασε η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της ΠΕΔΑ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων απαντά στον σεφ Τσιοτίνη: “Καμία εμπλοκή ή υπαιτιότητα του Δήμου στα έργα”

otavoice

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Ε

otavoice

Σ. Αγγελούδης: «Παραδίδουμε δεύτερο Δημοτικό Ιατρείο σε δέκα μήνες θητείας»

otavoice

Δ. Παλαιού Φαλήρου: Εκδήλωση για τον Αρχαιολόγο Θ. Μακρίδη-Μπέη

otavoice

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στις Εκδηλώσεις Μνήμης του Δ. Μόρφου Κύπρου

otavoice