OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων, μιας σημαντικής κοινωνικής δομής, που έχει ως στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής και τοπικής αυτοδιοίκησης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη και Γιώργος Ψυχογιός, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Υφυπουργός Οικονομίας Χρίστος Δήμας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής Πελοποννήσου Μαρία Οικονομάκου, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Πελοποννήσου Σωτήρης Μουρίκης και ο περιφερειακός σύμβουλος Μάρκος Λέγγας. Επίσης, από την πλευρά της αυτοδιοίκησης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κορινθίων Γιάννης Τσάκωνας καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Χρήστος Κολοκυθάς.

Ακόμα παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Μαρία Γεωργακλή, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κορινθίας, καθώς και υπάλληλοι της Συντονιστικής Δομής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και υπάλληλοι της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου Κορινθίων και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Από πλευράς Δήμου Σικυωνίων το παρόν έδωσαν: ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ευάγγελος Καρακούσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Νίκος Σκαρμούτσος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσολάκος, Κώστας Συριάνος και Δημήτρης Ζάρκος, η πρόεδρος της Κοινότητας Κιάτου Αλεξάνδρα Αβραμοπούλου, καθώς και άλλοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου.

Ο δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του Κέντρου Κοινότητας, που ως κοινωνική δομή ενισχύει και υποστηρίζει όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης είτε οικονομικής, είτε ψυχολογικής, είτε κοινωνικής. Εξήρε το ρόλο των εργαζόμενων σ’ αυτό το νευραλγικό κομμάτι των υπηρεσιών του Δήμου και σημείωσε ότι στο κέντρο της πολιτικής του Δήμου Σικυωνίων, βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται, πάντα, ο Άνθρωπος.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Καρδίτσας: Σε πλήρη εξέλιξη έργο αγροτικής οδοποιίας ύψους 4,3εκ. ευρώ

otavoice

«Η Τέχνη στο πέρασμα του χρόνου» στον Δήμο Ηλιούπολης

otavoice

Δ.Αθηναίων: Έργα αναβάθμισης σε 6 σχολεία και 2 παιδικές χαρές

otavoice

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας σε έργα οδικής ασφάλειας

otavoice

Π.Π: Υπογραφή σύμβασης ύψους 150.000ευρώ για αναβάθμιση οδικού δικτύου

otavoice

ΛΑΣΥ: Όχι στα επιχειρηματικά φωτοβολταικά που καταστρέφουν τον Θεσσαλικό κάμπο

otavoice