OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης απομάκρυνε εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Στην απομάκρυνση 6 εγκαταλελειμμένων οχημάτων τα οποία για χρόνια δέσμευαν θέσεις στάθμευσης στην πόλη προχώρησε εξειδικευμένο συνεργείο στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024. Η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων θα συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμούς.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Περισσότερα από 60 αυτοκίνητα έχουν εγκαταλειφθεί στην πόλη μας με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στάθμευσης για τους κατοίκους! Ξεκινάμε με γρήγορους ρυθμούς να απομακρύνουμε όλα τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους της πόλης μας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης Χαράλαμπος Καρανάσος σημείωσε: «Άρχισε η απομάκρυνση των πρώτων 6 εγκαταλελειμμένων οχημάτων. Οι 6 πρώτες δεσμευμένες για χρόνια θέσεις στάθμευσης είναι πια ελεύθερες. Καθημερινά φροντίζουμε, έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να απομακρύνουμε κάθε τι βρόμικο και αντιαισθητικό από την πόλη μας».

Σχετικά Άρθρα

Με επιτυχία η διημερίδα «Δημογραφικό και Τοπική Αυτοδιοίκηση», του ΙΤΑ στην Ξάνθη

otavoice

Δ. Πατρέων: «Περί ειδικών στα ιστορικά γεγονότα και άλλων γελοιοτήτων»

otavoice

Εγκαινιάστηκε ατομική έκθεση ζωγραφικής με την υποστήριξη του Δ. Αμαρουσίου

otavoice

Δ. Κοζάνης: Υπέγραψε σύμβαση για την ανάπλαση εξωτερικού χώρου γηπέδου

otavoice

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 38η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Πεντέλης

otavoice

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

otavoice