OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Κ.Μ: Αυτοψία Κ. Γιουτίκα σε εργασίες καθαρισμού στην παλαια Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας

Αυτοψία στις συνεχιζόμενες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, εντός των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας.

Πρόκειται για εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, καθώς και χωματουργικές εργασίες καθαρισμού και στις δύο πλευρές του κεντρικού άξονα της οδού μήκους 80 χιλιομέτρων, ο οποίος από το ύψος του Δερβενίου διέρχεται από το Βασιλούδι, τη Γερακαρού, τη Ν. Απολλωνία, την Ασπροβάλτα και καταλήγει στα όρια του νομού Καβάλας.

Τις προηγούμενες μέρες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού, στο ύψος του Δήμου Βόλβης, από το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στη Ρεντίνα, έως το Μόδι και τη Ν. Μάδυτο, ενώ συνεχίζονται προς τα λουτρά της Ν. Απολλωνίας του Δ. Βόλβης και τα Λαγκαδίκια του Δ. Λαγκαδά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε επί τόπου, από τους επιβλέποντες μηχανικούς της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ότι έχει επίσης ολοκληρωθεί η απομάκρυνση της παρόδιας βλάστησης και ο καθαρισμός τηςπαλαιάς εθνικής οδού, στο ύψος της Ασπροβάλτας, των Βρασνών και του Σταυρού του Δήμου Βόλβης.

«Κάνουμε τα αυτονόητα, τα οποία όμως έχουν κρίσιμη σημασία για την ασφάλεια των οδηγών και την άνετη κυκλοφορία.

Ειδικά σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, όπως είναι η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Καβάλας που αποτελεί, ταυτόχρονα, τη βασική οδική αρτηρία σύνδεσης πολλών χωριών στους Δήμους Βόλβης και Λαγκαδά, εξυπηρετεί σε εικοσιτετράωρη βάση εκατοντάδες επιχειρήσεις, τις ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων, αλλά και των τουριστών», σημειώνει ο κ. Γιουτίκας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Δικτύου Πόλεων με τον Δ. Παπαστεργίου και το «Πράσινο Ταμείο»

otavoice

Δ. Ηλιούπολης: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας Μνήμης Μακεδονικού Αγώνα

otavoice

Π.Ν.Α: «Το νοσοκομείο της Κω θα κατασκευαστεί παρά την παραπληροφόρηση»

otavoice

Δ. Χανίων: Ενημέρωση για τηλεφωνικές απάτες εις βάρος προμηθευτών

otavoice

Δ. Κατερίνης: Κοπή επικίνδυνων δέντρων στο Δημοτικό Πάρκο

otavoice