OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου με τον βουλευτή Σ. Σιμόπουλο

Τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτο Σιμόπουλο υποδέχτηκε στο δημαρχείο ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή για όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και για όλες τις ενέργειες που γίνονται για την επίλυσή τους.
«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Σιμόπουλο για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης στο δήμο μας, όπως αυτά της σχολικής στέγης, της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, της έλλειψης χώρων που θα μπορούσε να λυθεί με την παραχώρηση μέρους του στρατοπέδου «Παπακυριαζή», καθώς και της ολοκλήρωσης του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν του Περιφερειακού», σημείωσε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

«Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ημιτελές στάδιο και κολυμβητήριο στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου εδώ και 20 χρόνια», δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος. «Είναι δίκαιο το αίτημα του δήμου για την παραχώρηση τμήματος του στρατοπέδου “Παπακυριαζή”, πρόσθεσε ο κ. Σιμόπουλος, ενώ για το ζήτημα της σχολικής στέγης ανέφερε: «Ο δήμος με τη μεγαλύτερη μαθητική κοινότητα πρέπει να “αναπνεύσει” με τη δημιουργία νέων σχολείων».

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της παράταξης Αγαπητού με τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου

otavoice

Δ. Πετρούπολης: Συνάντηση Β. Σίμου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Ανακοίνωση για εκμίσθωση ακινήτου

otavoice

Δ. Πεντέλης: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την Ημέρα Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ. Ηρακλείου Κρήτης: Ενισχύονται με φορητούς Η/Υ όλες οι Δημοτικές Κοινότητες

otavoice

Π.Δ.Ε: 1ος διαδικτυακός διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους

otavoice