OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση εργασίας Δημάρχων Παλλήνης Χρ. Αηδόνη και Παιανίας Ισ. Μάδη

Με τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη ξεκίνησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης τον κύκλο διαλόγου και διαβούλευσης με Δημάρχους όμορων Δήμων.

Κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν ακόμη παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης και ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Παλλήνης Γιώργος Δριβάκος καθώς και η Γ. Γραμματέας του Δήμου Παιανίας Φωτεινή Τολούδη, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την ανάπτυξη των δύο Δήμων και ιδιαίτερως ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αηδόνης δήλωσε:

«Ξεκινώ ένα κύκλο συζητήσεων με Δημάρχους όμορων Δήμων για όλα αυτά που μας απασχολούν και που αποτελούν σημεία κοινού ενδιαφέροντος.

Στην ατζέντα μας με τον φίλο Ισίδωρο, είχαμε θέματα, αναπτυξιακών προγραμμάτων, πολεοδομίας, περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας, υποδομών κοινής ωφέλειας, υπερτοπικών χρήσεων, διαδημοτικών δράσεων αθλητισμού και πολιτισμού κ.α.

Είναι κοινή διαπίστωσή, πως οι Δήμοι μας βρίσκονται τόσο κοντά στο κέντρο της Αθήνας και τόσο μακριά από πολλές παροχές και ευκολίες που μας υποχρεώνουν να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα αλλά και να “τρέξουμε” διαδικασίες έτσι ώστε οι πόλεις μας να αναπτυχθούν με σύγχρονους όρους.

Η γραφειοκρατία δεν μας βοηθά. Αλλά για αυτό και άλλα πολλά θα δημιουργήσουμε ένα κοινό μέτωπο με προτάσεις δημιουργικές που μέσα από τα αυτοδιοικητικά όργανά μας θα προτάξουμε προς την Κεντρική Διοίκηση του Κράτους και είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος θα έχουμε αίσια αποτελέσματα».

Σχετικά Άρθρα

Συνεδρίασε η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της ΠΕΔΑ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων απαντά στον σεφ Τσιοτίνη: “Καμία εμπλοκή ή υπαιτιότητα του Δήμου στα έργα”

otavoice

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Ε

otavoice

Σ. Αγγελούδης: «Παραδίδουμε δεύτερο Δημοτικό Ιατρείο σε δέκα μήνες θητείας»

otavoice

Δ. Παλαιού Φαλήρου: Εκδήλωση για τον Αρχαιολόγο Θ. Μακρίδη-Μπέη

otavoice

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στις Εκδηλώσεις Μνήμης του Δ. Μόρφου Κύπρου

otavoice