OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση για την θεομηνία του Γιάννη Ηλία με τον υφυπουργό Χρ. Τριαντόπουλο

Συνάντηση με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ηλίας. Επίκεντρο της συζήτησης στην οποία συμμετείχε και ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Ευάγγελος Λιάκος ήταν η αντιμετώπιση των συνεπειών της ισχυρής θεομηνίας (ανεμοστρόβιλος) που έπληξε τον Δήμο το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε υποδομές, κατοικίες και επιχειρήσεις.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον υφυπουργό για το μεγάλο μέγεθος των ζημιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία και ζήτησε την αποφασιστική συνδρομή του υφυπουργού και της Πολιτείας. Ο κ. Τριαντόπουλος από την πλευρά του δεσμεύτηκε για στήριξη των πληγέντων και τη γρήγορη επούλωση των συνεπειών της καταστροφικής κακοκαιρίας.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Ιωάννης Ηλίας σε δήλωσή του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον οποίο συναντήσαμε σήμερα με τον Βουλευτή Ν.Δ. Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελο Λιάκο και του εκθέσαμε τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στον Δήμο. Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση κι έδειξε ιδιαίτερα θετική διάθεση να συμβάλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας του περασμένου Σαββάτου. Η δημοτική αρχή που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε και βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων, συνεργάζεται στενά με την πολιτική προστασία και τις αρμόδιες αρχές με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών αποκατάστασης των ζημιών και τη πολύπλευρη στήριξη των πληγέντων».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αριστοτέλη: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για την επέκταση της Ιερισσού

otavoice

Π.Κ.Μ: Συμμετείχε στην 1η διαπεριφερειακή συνάντηση του έργου DeCo

otavoice

Σύσκεψη Φ. Ζαΐμη με τον Δήμο Πατρέων και το Δασαρχείο για το Γηροκομείο

otavoice

Ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την προαγωγή της ισότητας των φύλων

otavoice

«Street food αγάπη μου» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

otavoice