OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνεδρίασε η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της ΠΕΔΑ

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της ΠΕΔΑ υπό την προεδρία του δημάρχου Ωρωπού, Γιώργου Γιασημάκη στην οποία τέθηκαν οι άξονες της πολιτικής παρέμβασης για να επιλυθούν σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι της Αττικής και κατά συνέπεια οι πολίτες.

Ο κ. Γιασημάκης μετά την συνεδρίαση η οποί έγινε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, ανέφερε:

Είχα τη χαρά και τιμή να συγκαλέσω ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ)την πρώτη συνεδρίαση και μέσα από αυτή να γνωρίσω εξαίρετους συναδέλφους γιατρούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς με γνώσεις, ενθουσιασμό και στόχο για να παράξουν έργο.

Η ποιότητα και οι γνώσεις τους στα ζητήματα υγείας είναι η δυναμική της Επιτροπής για σημαντικές παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση προς όφελος των Δήμων και κυρίως των πολιτών.

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και σκοπός μας είναι να έχουμε εισηγητικό και παρεμβατικό ρόλο προς κάθε κατεύθυνση πάντα με συνεργασίες, επιχειρήματα και διάλογο.

Από την πρώτη συνεδρίαση τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που θα αποτελέσουν τη βάση της εισήγησης μας τόσο προς τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ όσο και προς το Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα γίνουν το προσεχές διάστημα με απώτερο στόχο να προωθούν ως αιτήματα προς επίλυση.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων απαντά στον σεφ Τσιοτίνη: “Καμία εμπλοκή ή υπαιτιότητα του Δήμου στα έργα”

otavoice

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Ε

otavoice

Σ. Αγγελούδης: «Παραδίδουμε δεύτερο Δημοτικό Ιατρείο σε δέκα μήνες θητείας»

otavoice

Δ. Παλαιού Φαλήρου: Εκδήλωση για τον Αρχαιολόγο Θ. Μακρίδη-Μπέη

otavoice

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στις Εκδηλώσεις Μνήμης του Δ. Μόρφου Κύπρου

otavoice

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας τίμησε τον ήρωα Ιερέα Α. Παπαθανασίου

otavoice