OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τιμήθηκε στη Νέα Ιωνία η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Γέμισε το συνεδριακό κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας το πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου όπου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα την «Συντροφικότητα στην Τρίτη ηλικία: Η δύναμη της Παρουσία».

Η εκδήλωση που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για την Τρίτη Ηλικία σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ άνοιξε ο προϊστάμενος του τμήματος Σταύρος Κυρανάκης.

Ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Μανούρης στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και τόνισε τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους ηλικιωμένους δημότες και ότι η προσπάθεια αυτή είναι απλώς η αρχή και ότι θα συνεχιστεί.

Χαιρετισμό απεύθυναν η Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Κοινωνικών Πόρων Ε. Γεωργιάδου και η Δημοτική Σύμβουλος Κ. Σακαλόγλου.

Το θέμα ανέλυσε η Μαρία Κοκκίνου, ψυχολόγος και κοινωνιολόγος της ΙΑΣΙΣ, η οποία είχε ένα ζωντανό και ενδιαφέροντα διάλογο με τους παρευρισκόμενους .

Η εκδήλωση έκλεισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιάννης Λαζαρίδης ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για την προσφορά τους στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του θέματος η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με διαδραστικό παιχνίδι στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Εορδαίας: Ενημερωτικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Επίσκεψη του Χάρη Δούκα στην Ένωση Αγρινίου

otavoice

Δ. Ήλιδας: Υπέβαλε αίτημα στο ΥΠΕΣ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

otavoice

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δ. Πατρέων

otavoice

Γιόρτασαν την Ημέρα Τρίτης Ηλικίας τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

Π.Στ.Ε: Αποζημίωση συκοπαραγωγών της B.Εύβοιας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

otavoice