OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κοζάνης: Υπέγραψε σύμβαση για την ανάπλαση εξωτερικού χώρου γηπέδου

Μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και των εκπροσώπων της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας, «ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», υπεγράφη τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, η σύμβαση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ», προϋπολογισμού μελέτης 87.000€, με χρηματοδότηση από το ΕΑΠ 2017-2021.

Το έργο αφορά τη δημοτική έκταση έξω από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου, η οποία είναι αδιαμόρφωτη χωρίς οριοθετημένους χώρους στάθμευσης και με άναρχη κίνηση και στάθμευση των οχημάτων ειδικά κατά την διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων. Σκοπιμότητα της μελέτης αποτελεί η οριοθέτηση του χώρου με στόχο την διαμόρφωση ενός κατάλληλου και ασφαλούς δρόμου πρόσβασης, τόσο για την κίνηση των πεζών όσο και των οχημάτων.

Αναλυτικότερα, δημιουργείται χώρος στάθμευσης 37 θέσεων εκ των οποίων οι 2 είναι για την εξυπηρέτηση χρηστών ΑμεΑ. Επιπλέον χωροθετούνται και 3 θέσεις στάθμευσης λεωφορείων. Δημιουργούνται επίσης δύο πεζοδρόμια ώστε να εξυπηρετούν την πεζή πρόσβαση ενώ η επιφάνεια της περιοχής, εκτός των πεζοδρομίων, διαστρώνεται με άσφαλτο.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου (κατασκευή) ορίζεται σε 4 μήνες και αρχίζει από την ημερομηνία εγκατάστασης της αναδόχου της παρούσας σύμβασης στο έργο.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Αθηναίων: Επανακυκλοφορεί το VAN ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών

otavoice

Γ. Ντάτσικα: «Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων»

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Με κατάνυξη η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Χοζοβιώτισσας

otavoice

Συνάντηση Γ. Ηλία με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης-Πολιτικής Προστασίας

otavoice

Π.Κ.Μ: Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στην εποχή της ψηφιοποίησης

otavoice

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Π.Δ.Ε-ECOCITY για την κλιματική ουδετερότητα

otavoice