OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γιόρτασαν την Ημέρα Τρίτης Ηλικίας τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τουλάχιστον 170 μελών των ΚΑΠΗ και των δικαιούχων της Κοινωνικής Υπηρεσίας , πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 1η Οκτωβρίου, η Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στον χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την αθρόα συμμετοχή τους, υπογράμμισε ότι ο Δήμος στέκεται στο πλευρό και στηρίζει τα μέλη της Τρίτης Ηλικίας και τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου με μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες.

Ο δήμαρχος, Μάριος Ψυχάλης εξήγγειλε την πρόσληψη δύο νέων γιατρών (καρδιολόγου και οικογενειακού γιατρού) οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κυρίως στα μέλη των ΚΑΠΗ. Υπενθύμισε επίσης την πρόοδο των εργασιών της κατασκευής του νέου ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα εξυπηρετήσει τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διευθύντρια Άννα Γαϊτανίδου, την προϊσταμένη Θεανώ Τσιούφη, τη νοσηλεύτρια Σοφία Νίκου και όλο το προσωπικό των ΚΑΠΗ για τις άοκνες προσπάθειές τους προκειμένου οι δομές αυτές να παραμένουν, σε αυτό το υψηλότατο επίπεδο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο δήμαρχος εξήρε τις επί σειρά ετών προσπάθειες του σημερινού ειδικού συμβούλου του και π. αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Μπόλλα, για τη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα αυτό.

Από την πλευρά ο κ. Παναγιώτης Μπόλλας χαρακτηριστικά τόνισε: «Είμαι ευτυχής που υπηρετώ τον Δήμο μας υπό τις οδηγίες ενός τέτοιου δημάρχου, που έχει υψηλότατο αίσθημα προσφοράς προς την Κοινωνία του Δήμου μας, χωρίς να φείδεται κόπων και εξόδων για την επίτευξη των προγραμματικών του στόχων και στον τομέα αυτό».

Την εκδήλωση διάνθησαν αφιλοκερδώς ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Μπλέτσας, ο εξαιρετικός κιθαρίστας Περικλής Παπαδόπουλος, οι οποίοι με τα τραγούδια τους έδωσαν χρώμα στην επιτυχημένη εκδήλωση. Ασφαλώς δεν έλλειψαν τα αρίστης ποιότητας εδέσματα, το κρασάκι και τα άφθονα αναψυκτικά. Τα μέλη των ΚΑΠΗ ξεφάντωσαν και χόρεψαν με την ψυχή τους!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο εστιατόριο θαλασσινών της πόλης μας «40 κύματα» για τα 60 κιλά κρασί που προσέφερε καθώς και τα πολλά κιλά φρεσκοτηγανισμένο γαύρο, όπως και τον λαχταριστό χαλβά.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιάννης Μέγας, η αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας Μαρίνα Μαγκουρίλου, η αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Φασουλά και η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφία Γουναροπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Ωρωπού και πολίτες συνεχίζουν τις εργασίες καθαριότητας

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Διονύσου με τον Περιφερειάρχη Αττικής

otavoice

Ιγ. Καϊτεζίδης: «Προτεραιότητά μας η προσβασιμότητα πολιτών με αναπηρία»

otavoice

Ο Δήμος Πεντέλης εκταμιεύει πρώτος τις αποζημιώσεις για τους πυρόπληκτους

otavoice

Με κατάνυξη η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας στο Μοσχάτο

otavoice

Πραγματοποιήθηκε το 14ο Φεστιβάλ «Γη Πολιτισμός Τουρισμός» στον Δ. Πλατανιά

otavoice