OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αθλιότητα Φον ντερ Λάιεν στα Σκόπια: “Μακεδόνες, η μακεδονική γλώσσα είναι δική σας…”

«Μακεδόνες, η μακεδονική γλώσσα είναι δική σας και την σεβόμαστε πλήρως, όπως και την ταυτότητά σας. Η Ευρώπη σας περιμένει».

Με αυτές τις προκλητικές ανιστόρητες άθλιες εκφράσεις η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν απευθύνθηκε στο σκοπιανό κοινοβούλιο κατά την επίσκεψη της στην γειτονική χώρα, που βρίσκεται σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα, με αλυτρωτικές και επεκτατικές κορώνες.

Στην ουσία η Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωσε αυτό που φώναζε κάθε έλληνας με συνείδηση και που θεωρούσε την Συμφωνία των Πρεσπών μια νομιμοποίηση της ιστορικής παραχάραξης της Ιστορίας των Μακεδόνων.  Στο τέλος δεν θα υπάρχει Βόρεια ή Νότια. Αυτό είναι πλέον δεδομένο και δυστυχώς η ελληνική πλευρά έχει καταπιεί τη γλώσσα της. Για την ΕΕ(της ντερ Λάιεν)  υπάρχουν Μακεδόνες και μακεδονική γλώσσα και αυτοί κατοικούν στο ψευδοκράτων των σλαβοαλβανών.

Η απίστευτη δήλωση της Λάιεν, καταργεί ακόμη και την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία υποτίθεται ότι δεν αναγνωρίζει μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

Ποιά η θέση της Ελλάδας; Κύριε Μητσοτάκη , κύριε Δένδια; Θα υπάρξει ευθεία καταδίκη στις εμετικές δηλώσεις της Φον ντερ Λάιεν; Θα απιτηθεί δημόσια να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό;

Η συνέχιση του ευρωπαϊκού δρόμου των κατσαπλιάδων της τουρκικής προπαγάνδας και της βεβήλωσης της Ιστορίας των Μακεδόνων, είναι εθνικό έγκλημα.

Σχετικά Άρθρα

Απ. Τζιτζικώστας: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη …»

otavoice

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά – Τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες

otavoice

Εκρήξεις βομβητών στο Λίβανο- 2.800 τραυματίες και 9 νεκροί – Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ

otavoice

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος της Κύπρου, στην εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννο Κρανιδιώτη

otavoice

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil (βίντεο)

otavoice

Ταυτόχρονες ισχυρές εκρήξεις στη Βηρυτό – Εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice