OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κρέστενα: Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο- Ερωτηματικά από τη δήλωση Θεοδωρικάκου

Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή σε περιοχές του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία.

Νωρίς σήμερα το πρωί, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα ξεκίνησαν να πραγματοποιούν ρίψεις νερού, για να αποτρέψουν κυρίως, τυχόν αναζωπυρώσεις μέσα στην καμένη έκταση.

Παράλληλα, ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 160 πυροσβέστες με επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 60 οχήματα, συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή, ώστε να κατασβέσουν πλήρως την φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα τις όποιες αναζωπυρώσεις μπορεί να σημειώνονται.

Προσαγωγές και καταθέσεις
Μέχρι αργά χθες το βράδυ συνεχιζόταν η διαδικασία της προανάκρισης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι πιθανές αιτίες της πυρκαγιάς που ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και προκάλεσε σοβαρές ζημιές τόσο σε περιουσίες, όσο και σε δάση.

Αμφίβολο είναι αν θα υπάρξει αποτέλεσμα αφού κατά το παρελθόν δεν είχαμε θετική εξέλιξη στις έρευνες… οι εμπρηστές-επαγγελματίες ξέρουν καλά να κρύβονται.

Αυτό που παραμένει μεγάλο αναπάντητο ερωτηματικό είναι τι εννοούσε στις χθεσινές δηλώσεις του από την Κρέστενα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ““Ας σταματήσει αυτή η περίεργη σιωπή. Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να βρούμε τους ενόχους.”

Αν γνωρίζεται τι σας εμποδίζει Υπουργέ; 

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice