OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Λέσβος: Συνελήφθη κτήνος αστυνομικός- προπονητής, που ασελγούσε σε ανήλικη αθλήτρια

Ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής ομάδας βόλεϊ, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη.

Στη σύλληψη ενός 53χρονου αστυνομικού (Μ.Ε.) που προπονούσε ομάδα βόλεϊ κοριτσιών, για ασέλγεια και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους προχώρησε χθες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Αστυνομικός που ανήκει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία 14χρονης κοπέλας και των γονέων της, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο, προέβη, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022, σε κατ΄ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη.

Παράλληλα, από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Ο συλληφθείς διατηρούσε λογαριασμό στα social media με το όνομα “Μέγας Αλέξανδρος”.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Η μητέρα της 14χρονης ανακάλυψε ύποπτη συνομιλία της κόρης της στα social media με τον λογαριασμό που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος, στην οποία ζητούσε από την ανήλικη άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο. Ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς φαινόταν να είναι ιδιαίτερα πιεστικός προς την κόρη της. Στη συνέχεια η γυναίκα έκανε την καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για όσα της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της για τον εφιάλτη που ζούσε όλο αυτό το διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice