OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν- Φήμες για εγκεφαλικό -Ακύρωσε ομιλία

Σε θρίλερ εξελίσσεται το θέμα της υγείας του Τούρκου Προέδρου. Φουντώνουν τα σενάρια για σοβαρό πρόβλημα υγείας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή τη φορά κάνουν λόγο για εγκεφαλικό, με αφορμή την ακύρωση ομιλίας του στην Προύσα την τελευταία στιγμή.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, του ΑKP, Ρεφίκ Οζέν, δήλωσε ότι η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω «κοινού κρυολογήματος. Η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο» είπε ο Οζέν, ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία.

Μπορεί όμως ένα “κονό κρυολόγημα” να αποτελέσει αιτία ακύρωσης μιας τόσο προβεβλημένης εκδήλωσης; 

Την ίδια ώρα, στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη μερική παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Για την ομιλία του Τούρκου προέδρου, η πόλη είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει από χθες μόνο και μόνο επειδή θα ερχόταν ο Ερντογάν.

Μάλιστα το τεράστιο κονβόι από τα αυτοκίνητα συνοδείας του είχε ήδη μεταφερθεί με ειδικά φορτηγά στην Προύσα. Τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες λέγεται ότι ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (145.000 ευρώ).

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επί κεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα ΚΜΔ. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε ότι η αναβολή δόθηκε με την έγκριση του Τούρκου προέδρου:

«Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Recep Tayyip Erdoğan, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice